La Generalitat establix totes les mesures extraordinàries perquè l’alumnat es presente a unes PAU amb les majors garanties de seguretat

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha posat en marxa un protocol de seguretat per a la realització de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), en col·laboració amb les conselleries de Justícia, Educació, Sanitat i Hisenda, a causa de la situació generada per la COVID-19 i que ha suposat l’adopció de mesures extraordinàries amb l’objectiu de protegir la salut i seguretat de l’alumnat que es presenta als exàmens.

Les proves ordinàries es realitzaran els pròxims dies 7, 8 i 9 de juliol, en 470 centres de Batxillerat que ja estan preparats per a acollir als quasi 24.000 alumnes i alumnes que acudiran a examinar-se.

Perquè les PAU puguen realitzar-se amb les màximes mesures de seguretat, la Conselleria d’Innovació ha preparat un subministrament de 33.545 màscares que es repartiran entre l’alumnat i al voltant de 3.090 unitats de gel hidroalcohólic.

Així mateix, està previst que prop de 2.500 professors i professores voluntaris, participen en el desenvolupament de les proves, a més dels efectius de Protecció Civil i Policia Local. També hi haurà més de 2.000 vigilants i al voltant de 1.800 persones que formen part del personal assignat encarregat del procés.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.