La Generalitat i l’Ajuntament d’Alzira estrenyen llaços de col·laboració en matèria de participació i cooperació

La Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l’Ajuntament d’Alzira han estret llaços de col·laboració per al desenvolupament d’iniciatives en matèria de participació i cooperació, tal com han destacat la consellera Pérez Garijo, i la directora general de Participació Ciutadana, María Jesús Pérez Galant, després de finalitzar la trobada de treball amb l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Participació, Gemma Alòs.

La consellera Pérez Garijo ha agraït el treball que està realitzant la corporació municipal en l’àrea de participació ciutadana. 

La directora general de Participació Ciutadana, María José Pérez Galant, ha ressaltat la labor de la corporació municipal alzirenya per a visualitzar la participació en les polítiques públiques que està duent a terme i ha animat als i les representants de la localitat a que continuen treballant en aquesta línia.

Respecte a l’àrea de cooperació, la consellera ha convidat a l’Ajuntament d’Alzira a sumar-se al projecte d’Aliança de Ciutats per l’Agenda 2030. En matèria de cooperació, els representants de la corporació municipal han reiterat el seu compromís de sumar-se a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc de d’esta Agenda.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.