La Generalitat invertirà fins a 6 milions en les ajudes per a les reformes interiors de vivendes

El Pla de Reforma Interior d’Habitatge Renhata comptarà amb 6 milions d’euros per a la millora de la qualitat, la sostenibilitat, l’accessibilitat i l’habitabilitat de l’habitatge, la qual cosa suposa un augment del 50% respecte a l’anterior convocatòria. Així ho ha explicat el president de la Generalitat, Ximo Puig, durant la presentació del Plan Renhata.

Així mateix, Puig ha assegurat que el pla fomenta l’activitat en sectors econòmics

En la presentació del Pla Renhata, que comptarà amb 6 milions d’euros, Ximo Puig ha estat acompanyat pel vicepresident segon i conseller d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica, Héctor Illueca, qui ha incidit en la importància d’aquest pla per a ajudar a les famílies que no poden assumir les obres de millora de les seues llars. 

Illueca ha explicat que l’any passat es van rebre 2.255 sol·licituds d’ajuda, la qual cosa suposa un increment del 42% respecte del 2021. 

En aquesta edició es donarà prioritat a les sol·licituds que presenten un projecte amb qualitat constructiva, així com al grau de discapacitat dels residents. També es tindran en compte criteris de sostenibilitat.

Les ajudes podran sol·licitar-se de manera telemàtica des d’aquest dimecres, 1 de febrer, i fins al pròxim 2 de maig.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.