La Generalitat preveu destinar 300 milions d’euros per a “acostar la justícia a la ciutadania”

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l’esforç inversor que està realitzant la Generalitat a través del Pla d’Infraestructures Judicials. Que preveu destinar prop de 300 milions d’euros per a “dignificar la justícia” i “acostar el dret a la justícia a la ciutadania”.

Així ho ha assegurat durant la seua visita a les obres de construcció del Palau de Justícia de Gandia. En la qual també ha participat la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

Per la seua part la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo. Ha subratllat que el propòsit del Consell amb aquesta actuació contemplada en el pla d’infraestructures judicials és. “Que la ciutadania senta que la justícia està més a prop”. 

El Pla d’Infraestructures Judicials de la Comunitat Valenciana, en el qual s’emmarca la construcció de la seu judicial de Gandia, suposa una inversió de prop de 300 milions d’euros, dels quals està previst destinar 44,2 milions d’euros durant 2023 per a dur a terme de millora del parc immobiliari judicial valencià.

Actualment, la Conselleria de Justícia té en marxa, entre altres actuacions, la nova Ciutat de la Justícia d’Alacant, la rehabilitació del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana; així com els nous jutjats d’Alzira, Llíria i Vinaròs.

A més, en breu es presentaran els projectes de les noves seus judicials de Sagunt i O

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.