La Germandat del Sant Sopar s’emporta el primer premi del concurs de dossers d’Alzira

El Sant Sopar, la Santa Faç i la Dolorosa, grans guanyadors del concurs de dossers 2024 a Alzira.

Així, la germandat del Sant Sopar ha revalidat el seu premi per segon any consecutiu, amb la tradicional representació de l’última reunió que Jesús va celebrar junt als seus apòstols abans de la crucifixió.

Un dosser amb influències del fresc homònim de la Capilla Sixtina i dividit enguany en dos escenes: el menjador d’un monestir franciscà i la institució de l’eucaristia. Els alzirenys i alzirenyes que ho desitgen, així com els visitants de les localitats veïnes, encara tenen oportunitat de visitar este dosser, que romandrà obert hui durant tot el dia. 

La Santa Faç també està d’enhorabona. El dosser ha escalat cinc posicions en el pòdium respecte al 2023, quan va quedar en seté lloc. Una alegria doble per a esta germandat, que celebra enguany el seu 75 aniversari i que ha fet un gran esforç compositiu i d’il·luminació per aconseguir emocionar amb el seu dosser. Esta vesprada encara es pot visitar la Santa Faç des de les 17:30.

La Real Confraria Verge dels Dolors ha entrat enguany en el pòdium gràcies a un dosser que cuida els detalls, amb ciris suspesos en l’aire i una marxa processional com a ambientació musical. Podrà visitar-se des de les 18 de la vesprada i fins al tancament.

Els 18 dossers d’Alzira encara podran visitar-se hui Dijous Sant fins a la nit. Una manifestació artística profundament arrelada en la Setmana Santa alzirenya i que forma part del patrimoni de la ciutat. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.