La gimnasta de Quart de Poblet Celia Serrano, subcampiona d’Espanya

El Club de Gimnàstica Rítmica de la localitat es troba entre els millors d’Espanya

La gimnasta del Club de Gimnàstica Rítmica de Quart de Poblet, Celia Serrano, s’ha proclamat subcampiona d’Espanya base categoria juvenil.

En el Campionat Nacional celebrat a Castelló, en l’es van presentar 164 gimnastes, Celia Serrano va realitzar un enter perfecte sense fallades acompanyada del clàssic de Mecano ‘Em costa tant oblidar-te’ amb el qual va aconseguir posicionar-se amb la segona millor puntuació de la seua categoria.

Amb aquest assoliment, la gimnasta quartera ascendeix a categoria absoluta nacional i continua preparant-se per a pròximes cites. Les seues entrenadores Inés Sanchís, Natalia García, Natalia Mora i Laura León. Destaquen d’ella el seu treball diari i la seua plena implicació en aquest esport, considerant-la un gran referent per a la resta d’esportista del club.

D’altra banda, el gimnasta quartero Alexis Cardo d’ha proclamat campió autonòmic. Va ser el primer classificat en els exercicis de mans lliures, entenimentada, cércol i en la General. Alexis Cardo afronta el final de la temporada amb grans expectatives de cara a la final nacional, on acudirà per a revalideu els podis nacionals dels anys anteriors.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.