La Guàrdia Civil deté a l’autor dels trets de Montserrat

El suposat autor dels fets va efectuar dos trets amb una arma de foc contra la família rival

Abans de l’arribada dels agents, la major part de les famílies, així com el suposat autor, havien abandonat el lloc de la batussa

S’ha detingut a un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte greu d’amenaces i un altre de tinença il·lícita d’armes en la localitat de Llombai

S’ha intervingut un projectil de plom de l’arma curta utilitzada en els fets24 d’agost de 2022

La Guàrdia Civil de València va detindre, en el dia d’ahir, al suposat autor dels trets efectuats en la localitat de Montserrat per un delicte greu d’amenaces i un altre de tinença il·lícita d’armes.

La investigació va començar el passat dia 21 del present mes, quan a les 19.00 hores, en plena via pública i celebrant les festes del municipi de Montserrat, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Montserrat van acudir a una batussa entre dues famílies.

El suposat autor dels fets va efectuar dos trets amb una arma de foc contra la família rival. Tots dos projectils no van aconseguir a cap persona de les presents, per la qual cosa no va haver-hi cap ferit per aquestes causes. Abans de l’arribada dels agents, la major part de les famílies, així com el suposat autor, havien abandonat el lloc de la batussa.

Fruit de les investigacions, la Guàrdia Civil de València va aconseguir identificar a tots els participants en la batussa de totes dues famílies i esclarir els fets.

Finalment, en el matí del dia d’ahir, la Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte greu d’amenaces i un altre de tinença il·lícita d’armes en la localitat de Llombai.

A més, els agents han intervingut un projectil de plom de l’arma curta utilitzada en els fets. Actualment, el cas continua en fase d’investigació amb l’objectiu de localitzar l’arma.

Les diligències i el detingut han sigut posats a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Picassent.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.