La Guàrdia Civil deté a una dona per sostraure més de 300000 euros en joies

La Guàrdia Civil deté a una dona per sostraure més de 300000 euros en joies en els habitatges en les quals treballava

La filla de la denunciant va informar la Guàrdia Civil que s’havia adonat que faltaven joies en el seu domicili, coincidint que la mateixa dona que realitzava labors domèstiques per a la seua mare ho feia a més en el seu habitatge

Fruit de les investigacions, els agents van localitzar 30 lots de joies que l’autora va vendre en comerços dedicats aquest tipus d’activitat per un valor de més de 300000 euros

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “NETEJA”, ha detingut a una dona que va furtar més de 300000 euros en joies en els habitatges en les quals realitzava labors domèstiques.

L’operació va començar el mes de maig passat quan la Guàrdia Civil va recepcionar una denúncia per part d’una veïna de Massanassa, d’avançada edat, que va afirmar que li havien sostret del seu domicili diverses peces d’or i joies. La denunciant també va manifestar que una de les persones que tenien accés a les seues joies era una dona que va treballar per a ella fent labors domèstiques.

A mitjan passat mes de juny, la filla de la denunciant, també veïna de Massanassa, va informar la Guàrdia Civil que s’havia adonat que faltaven joies en el seu domicili, coincidint que la mateixa dona que realitzava labors domèstiques per a la seua mare ho feia a més en el seu habitatge. Aquesta dona havia deixat de treballar en tots dos domicilis feia sis mesos.

Fruit de les investigacions, els agents van localitzar 30 lots de joies que l’autora va vendre en comerços dedicats aquest tipus d’activitat per un valor de més de 300000 euros. Les perjudicades van identificar les joies i les peces d’or com de la seua propietat.

Finalment, la Guàrdia Civil de València va detindre a una dona a Alfafar, que residia a Beniparrell, de 53 anys edat i de nacionalitat espanyola per dos delictes de furt continuat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.