La Guàrdia Civil deté al responsable de 5 robatoris amb violència i intimidació a Carlet

S’investiguen 5 robatoris amb violència i intimidació, 3 consumats i 2 en grau de temptativa

Per a la comissió dels delictes, el detingut utilitzava una arma blanca, a més de diferents objectes de capacitat lesiva

La Guàrdia Civil de Carlet (València) ha detingut al responsable de 5 delictes de robatori amb violència i intimidació, 3 consumats i 2 en grau de temptativa, per als quals utilitzava una arma blanca, així com altres objectes de diferent capacitat lesiva.

Les víctimes d’aquests delictes eren repartidors del sector hostaler en la localitat de Carlet (València). L’autor vigilava la zona i el moment del repartiment per a, just després d’efectuar el repartidor el lliurament i tindre la recaptació en el seu poder, sostraure-li la mateixa gràcies a l’ús d’arma blanca.

La Guàrdia Civil de Carlet, en el marc de l’Operació ‘LIVRARI’, va iniciar les investigacions tendents a la determinació i identificació del responsable dels citats robatoris, produint-se la detenció a la fi del passat mes a Carlet.

L’autor es tracta d’un home de 34 anys i de nacionalitat espanyola, veí de la localitat, que compta amb antecedents per delictes contra el patrimoni. En el moment de la detenció, l’autor es trobava en plena vigilància d’un repartidor d’hostaleria i portava unes tisores.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 2 de Carlet i el detingut ha ingressat en el Centre Penitenciari de Picassent.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia