La III Gala de l’Esport de Burjassot reuneix pel cap alt magraner de l’esport municipal

15488018140-burjassot-6_Noticia-Ampliada

Amb un pati de butaques on no cabia una agulla, amb nervis i molta il·lusió i amb ganes d’acollir la celebració de la Gala de l’Esport 2021 que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia, Burjassot ha reunit pel cap alt magraner de l’esport municipal en el Centre Cultural Tívoli. L’espai municipal ha sigut el punt de trobada dels clubs esportius i dels esportistes burjassotenses que han participat en la XIII Gala de l’Esport del municipi.

De mans de l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat del Regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez, els clubs esportius, els millors esportistes de cadascun d’ells i l’Elit burjassotense han rebut els guardons de l’edició del 2021 en una Gala en la qual es va rendir un emotiu homenatge als esportistes i a la població Ucraïnesa en la primera de les actuacions d’aquesta.

Després de la primera part de la Gala, es va donar pas a l’actuació del Club Abetmar que amb el seu “Resitiré” va omplir d’aplaudiments un pati de butaques entregat i ansiós per veure pujar a l’Elit a l’escenari del Centre Cultural.

Una vegada entregats els citats premis, es van entregar els esments d’honor i els guardons d’homenatge a esportistes que ja no estan en actiu però que han sigut molt importants en el món esportiu del municipi.

La Gala es va tancar amb una actuació de ball esportiu que va posar el fermall i final a un dels actes més importants que, cada dos anys, viu Burjassot.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia