La jornada laboral de quatre dies damunt de la taula en la Setmana de l’Economia d’Alzira  

Les oportunitats i ferramentes a l’abast del joves per tal d’impulsar l’ocupació i la importància de donar suport des de les institucions.

Ha sigut el tema inicial de la jornada de dimecres en la Setmana de l’Economia d’Alzira. En la qual l’Alcalde de la Ciutat, Diego Gómez ha destacat l’aprovació del nou salari mínim interprofessional que puja a 1080 euros.

Rocio Briones, Dra General de LABORA ha assistit a la Setmana de l’Economia com a participant en la Taula Redona “El Futuro del Trabajo, la demanda creciente de qualificación professional y las nuevas relaciones laborales en la era digital”; la qual ha esbrinat els eixox fonamentals per tal de complir amb els objectius.

Segons Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació de la GVA, la jornada laboral de quatre dies és factible i està implantant-se en la nostra comunitat amb el suport de les institucions.

La Setmana de l’Economia continua amb les seues conferències i ponències al llarg del dia, amb qüestions tan diversos com l’antifrau o la recessió. Tot a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.