La Junta Local Fallera de Benifaió dona a conéixer la programació fallera 2023

El pròxim cap de setmana es donarà la benvinguda a les falles del 2023 amb la tradicional Crida després de la cavalcada de falles

Programació fallera 2023

La Junta Local Fallera de Benifaió ha donat ja a conéixer la programació fallera 2023. Demà divendres 3 de març a les 21:00 h tindrà lloc en el Mercat Municipal la inauguració de l‘exposició del Ninot. A càrrec dels màxims representants fallers de les cinc comissions falleres i la Junta Local Fallera. Un acte que estarà ambientat pel grup “Benifaió en dansa. A partir d’aqueix dia i fins al diumenge 12 de març es podrà visitar les instal·lacions del Mercat. Es podrà votar a aquell “ninot” major i infantil que més agrade per a salvar-lo del foc la nit del 19 de març després de la votació popular. L’Exposició del Ninot acollirà a més les fotografies dels màxims representants de les cinc comissions falleres.

El dissabte 4 de març l’ambient festiu tindrà lloc a partir de les 17:00h amb la tradicional “Cavalcada fallera”. Que recorrerà els principals carrers del municipi per a finalitzar en la Plaça Major on es durà a terme la “Crida Fallera” des del balcó de la casa consistorial. Un acte on les Falleres Majors i els presidents de les comissions locals. Al costat de la presidenta nada de la Junta Local Fallera i alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz oferiran el discurs oficial per a donar de manera oficial la benvinguda a les falles del 2023.

“Concurs de truc dos a dos”

Del 6 al 8 de març el Casal de la comissió Falla Sant Josep acollirà el ja tradicional “Concurs de truc dos a dos”. Que cada any congrega a un gran nombre de participants. Enguany com a novetat s’organitza un nou concurs, el de parxís, ampliant així la competició sana i esportiva entre fallers i no fallers.

El dissabte 11 de març tindrà lloc en la Plaça Major un Esmorzar a càrrec de les Clavariesas de la Mare de Déu d’agost. Diumenge 12 de març arriba de nou a la programació fallera el tradicional Concurs d’arròs patrocinat per les empreses CHOVÍ i La Fallera.

 El tradicional berenar

El dijous 16 de març la Plaça Major acollirà a partir de les 17:00 h el tradicional berenar de “Xocolata amb bunyols. Patrocinada per l’empresa CHOVÍ.

El divendres 17 de març el cant de la “Nit d’Albades” a partir de les 19:00 h recorrerà els carrers de Benifaió. Per a dedicar aquest tradicional cant als màxims representants de les comissions falleres de Benifaió.

A partir del 18 de març la programació fallera del 2023 arriba al seu punt àlgid. Amb un cap de setmana festiu al complet amb Ofrena, “Nit de Paelles”, i la festa en honor a San José el diumenge 19 amb lliurament de premis, mascletá, missa i “cremà” dels monuments fallers.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.