La llum de Sorolla il·lumina la inauguració de la nova exposició a la Fundació Bancaixa

“A través de la llum” és el nom de la nova exposició de Sorolla inaugurada a la Fundació Bancaixa. Una mostra que combina la modernitat i la tradició. 

El recorregut expositiu de l’artista inclou 45 llenços, entre ells es poden trobar obres poc conegudes pel públic com Trista herència!, Després del bany, La bata rosa o La volta de la pesca.

Obres en les quals l’element principal de totes elles és la llum. Platges, costes, paisatges i jardins retractats baix la seua atenta i rigorosa mirada.

L’exposició ofereix també un recorregut sensorial al llarg d’una superfície de 215 metres quadrats de multipantalles LED en les quals hi ha un total de 32 milions de píxels. El conjunt projecta centenars d’imatges en moviment formades per pintures de diferent format, fotografies i articles de periòdic, acompanyats de dibuixos i escrits personals. 

A la inauguració han assistit autoritats polítiques com el president de la Generalitat Carlos Mazón, l’alcaldessa de València María José Catalá i el Vicepresident primer i conseller de Cultura Vicente Barrera.

Mazón ha destacat la importància d’exposicions com aquesta per permetre obrir als valencians la cultura “del seu gran pintor, la seua gran llegenda i referència”.

Una proposta amb una simbiosi entre les seues obres i les noves tecnologies d’immersió virtual i realitat augmentada. Un conjunt visual que permet aproximar-se a la seua figura en el pla personal i professional.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.