La màgia de Barfi ompli La Glorieta d’Alberic

La segona de les actuacions de màgia familiar organitzades per l’Ajuntament d’Alberic en el marc de la programació sociocultural ‘Passa l’agost a Alberic’ ha servit per a reunir un centenar de persones al parc de La Glorieta del municipi.

L’espectacle oferit pel mag ollerià Carlos Barfi, qui enguany celebra els 20 anys als escenaris amb una gira per tota la Comunitat Valenciana, se suma a l’actuació de Magic Almendros del passat dijous 11 d’agost. Este dijous, 25 d’agost, a partir de les 20:00 hores, serà el torn de Jammes Garibo i el seu show de màgia familiar Abracadabra, també al parc de La Glorieta d’Alberic.

El cinema d’estiu i un conjunt d’activitats a la Biblioteca Municipal pensades per a les més menudes i els més menuts completen la programació d’agost. Pel que fa al cinema, el divendres 26 es projectarà la pel·lícula La patrulla canina, a les 22:00 hores, a la plaça Alàsquer. Respecte de les activitats a la Biblioteca Municipal, este dimecres 24 d’agost tindrà lloc un taller de patchwork a partir de les 11:00 hores. El pròxim dimecres 31, en horari d’11:00 a 13:00 hores, la celebració del dia indi completarà la programació de l’agost.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.