La Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira han signat un conveni de col·laboració per a l’adequació i recuperació del camí natural de l’Antic Trenet

La Mancomunitat de la Ribera Alta i l’Ajuntament d’Alzira han signat en La Barraca d’aigües Vives un conveni de col·laboració per a l’adequació i recuperació del camí natural de l’Antic Trenet,   concretament el tram que actualment està pendent d’execució entre el barranc de l’estret i la caseta del guardabarreres, en el creuament del camí natural amb la carretera CV-50.

Aquesta intervenció tindrà un cost total de 823.000 euros, i es realitzarà amb el finançament de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi Energètic, que aporta el 50% de la despesa de les obres, mentre que la resta serà finançada per l’Ajuntament d’Alzira i la Mancomunitat de la Ribera Alta. 

L’adequació i recuperació de la part del traçat de l’Antic Trenet signat en el conveni signat és d’1,9 km. Actualment ja s’han recuperat 12 km, i està previst que per a 2021 es complete el camí des del Portitxol fins a l’estació de Tavernes.

Amb la recuperació del tram que uneix el camí amb el nucli de Carcaixent i que realitzarà pròximament la Diputació de València, es completa tot el recorregut quer transita per la Ribera Alta i la Valldigna.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.