La Mancomunitat de la Ribera Alta, mantenen dos anys més la oficina comarcal de vivenda

Hui, a la localitat d’Alzira, ha vingut Hèctor Illueca que es Vicepresident Segon i Conseller de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica, per a firmar junt al President de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez, un conveni entre les dos administracions.

El Vicepresident Segon ha destacat, la importància d’aquest acord per donar un servei a la ciutadania de manera continua, amb qualitat i claredat; oferint informació, mediació social i assessorament. Tanmateix, ha assegurat que el desenvolupament de les actuacions, exigeixen d’immediatesa i proximitat que sols en oficines d’aquest tipus podem aconseguir.

Gràcies a aquesta iniciativa, el Vicepresident Hector Illueca ha recalcat que la canalització del Fons Europeu es la primera prioritat del govern valencià i que contribuirà a la transició ecològica i la millora energètica.

Per part de la Mancomuntiat, ha assistit l’alcalde de L’Alcúdia (Andrés Salom), l’alcalde de Tous (Cristòbal Garcia), l’alcaldessa de Senyera (Francisca Momparler), l’alcaldessa de Manuel (Purificación Atienza), l’alcaldessa de Rafelguaraf (Rafaela Aliaga) i la regidora de Benimodo (Mª Jose Martínez)

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.