La Mancomunitat de la Ribera celebra el 1r Concurs de Tik Tok

La Mancomunitat de la Ribera Alta organitza el primer concurs de TikTok #TikToktutries. Amb motiu de la campanya de sensibilització del 8 de març Dia Internacional de la Dona 2024.

L’objecte de la convocatòria és l’estímul entre la joventut de la comarca i la capacitat creativa

L’objecte de la convocatòria és l’estímul entre la joventut de la comarca i la capacitat creativa d’aquesta. Dintre de les dues temàtiques diferenciades al concurs: Promoció de la igualtat entre dones i homes i Prevenció de la violència de gènere. Promoció de relacions de parella saludables i respectuoses.

L’objecte de la convocatòria és implicar els joves de la comarca en la promoció de la igualtat efectiva entre homes i dones a través de  dues temàtiques diferenciades al concurs: Promoció de la igualtat entre dones i homes i Prevenció de la violència de gènere, promoció de relacions de parella saludables i respectuoses.

Al concurs podran participar totes les persones empadronades en algun dels 35 municipis que conformen la comarca de la Ribera Alta, amb edats compromeses entre 14 i 30 anys.

L’inscripció estarà oberta fins el proper 3 de gener i tota la informació es troba a les webs dels diferentes ajuntaments.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.