La Mancomunitat de L’Horta de Nord organitza diferents activitats amb motiu del 8M

La Mancomunitat de L’Horta Nord ha organitzat una sèrie d’activitats per a celebrar el Dia de la Dona el pròxim 8 de març, amb l’objectiu de conscienciar i denunciar les situacions de desigualtat que pateixen les dones. D’aquesta manera, la ciutadania dels deu municipis que formen la Mancomunitat de l’Horta Nord, podrà ser partícip de pràcticament totes les activitats.


En primer lloc, el grup de dones de la Mancomunitat, realitzarà un taller en el qual s’elaboraran diferents cartells per a mostrar-los en les concentracions i marxes feministes del 8M, i mitjançant els quals es podran reivindicar aquelles qüestions que elles consideren més importants.


El mateix 8 de març, es publicarà en les xarxes socials una campanya de sensibilització, i a les 12 del migdia es farà la lectura del manifest en honor a totes les dones i es guardarà un minut de silenci.


Més endavant s’impulsarà una activitat de caràcter cultural, l’exposició artística de la dona cedida per la Universitat d’Alacant, que s’anirà mostrant en els diferents municipis. I també en l’àmbit de l’educació, s’impartiran tallers sobre la igualtat i les relacions saludables entre adolescents.


I finalment, del 28 al 10 d’abril, les tècniques d’igualtat i de joventut, realitzaran de manera presencial, unes jornades itinerants en els diferents pobles, en les quals es tractarà de manera transversal la doble discriminació: ser dona i ser jove.


Totes aquestes activitats conformen un programa destinat a conscienciar i millorar la igualtat de les dones. Des de la Mancomunitat s’espera un gran acolliment a totes les propostes organitzades.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.