La Mancomunitat de l’Horta Nord aprova el seu pressupost per a 2022

hortan

L’entitat destinarà 552.769,36 euros més per a aquest nou exercici

La Mancomunitat de L’Horta Nord ha aprovat amb gran consens el seu pressupost de 2022. En total, aquest nou pressupost comptarà amb 6.260.545,06 euros per a destinar-los als serveis i millores dels deu municipis que componen aquesta mancomunitat.

“Es tracta d’un pressupost consolidat i basat en el consens. Hem aconseguit posar en el centre les necessitats de la població de tots els municipis que componen la Mancomunitat de l’Horta Nord”, assegura el seu president, José Vicente Andreu.

El nou pressupost destaca pel seu caràcter tècnic. L’ampliació de la partida pressupostària en relació amb l’exercici anterior es deu a un dels contractes claus per a la Mancomunitat; la contractació dels serveis de recollida de residus urbans. Aquesta prestació suposa una part important del pressupost total, en concret 484.000 euros.

No obstant això, aquesta partida pressupostària també ha considerat mesures d’índole social. Una de les principals modificacions d’aquest nou exercici és l’ampliació de personal. Des de la Mancomunitat es crearan llocs de treball en diferents disciplines com: treballador/a social, psicòleg/a, educador/a social o administratiu/a.

D’aquesta mateixa forma, es consolidaran algunes ocupacions com a tècnic/a de joventut i s’assumiran nous rols com el personal d’ajuda a domicili, aquest últim a conseqüència de l’absorció de serveis d’Albalat dels Sorells.

La partida pressupostària ha aconseguit tirar avant amb 16 vots a favor i 4 abstencions. Dels deu municipis integrants de la Mancomunitat, excepte les localitats d’Emperador i Puçol, tots han donat la seua aprovació.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia