La Mancomunitat de l’Horta Nord celebra la jornada sobre la nova gestió mancomunada de residus

El president de la institució, Fran López, ha sigut l’encarregat de compartir els reptes als quals s’enfronten en aquest àrea

La Mancomunitat de l’Horta Nord ha celebrat en el matí del dimecres 3 de juliol, en l’espai Voramar de Puçol, una jornada per a donar a conéixer, als i les representants dels deu ajuntaments que formen part, la nova gestió mancomunada de residus, posant en valor el treball realitzat i compartint els reptes als quals s’enfronten en aquest àrea.

La primera sessió de la jornada ha comptat amb les intervencions de Fran López, president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, Paco Comes, diputat del Cicle Integral de l’Aigua i de residus de la Diputació de València, i Paz Carceller, diputada provincial i alcaldessa de Puçol.

Posteriorment, des de l’empresa especialitzada en medi ambient IMEDES, han exposat les obligatorietats que les entitats locals tenen en matèria de residus, disposades en la Llei 7/2022, als quals els i les càrrecs públics que han assistit han pres bona nota per l’obligatorietat d’aquestes.

A continuació, el responsable de l’empresa TETMA, ha exposat amb detall en què consistirà el nou contracte de recollida de residus de la Mancomunitat de l’Horta Nord, assenyalant que durant aquest mes de juliol es començarà la instal·lació dels nous contenidors en els diferents municipis.

Fran López, president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, ha destacat “el nou contracte de residus és una de les millors notícias que els 10 municipis mancomunats hem rebut durant molts anys. Gràcies a aquest esforç millorarem la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes”

López, a més, ha volgut ressenyar “la instal·lació dels nous contenidors ens ajuda a posicionar-nos com una institució de referència en la recollida de residus.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.