La Mancomunitat de l’Horta Nord rep el Premi Igualtat en els IX Premis de l’Horta Nord d’El Periódico d’Ací

El premi va ser recollit pel seu president, José Vicente Andreu, i la representant d’Igualtat i alcaldessa de Museros, Cristina Civera

El dimarts passat, l’Hort de Santa María del Puig va acollir la gala dels IX Premis de l’Horta Nord d’El Periódico d’Ací, reconeixent en 16 categories diferents l’excel·lència, innovació o compromís social a les institucions, associacions, empreses, comerços i representants de la societat civil que han destacat pel seu treball enguany.

Entre els premiats d’aquesta edició, es troba la Mancomunitat de l’Horta Nord, que va rebre el Premi Igualtat per la seua clara aposta per la igualtat amb el desenvolupament dels seus plans, la coordinació, i l’assessorament continu que es dona als ajuntaments que la conformen per a avançar en aquest terreny.

El premi va ser recollit pel president de la Mancomunitat de l’Horta Nord, José Vicente Andreu, i la representant d’Igualtat i també alcaldessa de Museros, Cristina Civera, de mans de Mercedes Caballero, diputada autonòmica.

En paraules de Civera, molt agraïda pel premi rebut, “després de la dedicació que hem posat en els diferents projectes, rebre un reconeixement en matèria d’igualtat ens anima a continuar treballant. Des de les diferents entitats i institucions hem de tindre un ferm compromís a fer front a la desigualtat que pateixen les dones, només així aconseguirem conscienciar i avançar com a societat”.

D’altra banda, Andreu va comentar que “iniciatives com aquests premis són imprescindibles per a posar en valor el treball que fem dia a dia per a millorar la nostra qualitat de vida. Des de la Mancomunitat de l’Horta Nord hem treballat durant aquests anys per a intentar aconseguir els nostres objectius i conscienciar als nostres set municipis en matèria d’igualtat”.

A més de l’II Pla d’Igualtat, que serà presentat pròximament, la Mancomunitat ha impulsat campanyes de sensibilització en dies com el 25N o el 8M per a visibilitzar la situació de la dona, ha desenvolupat projectes formatius en els centres escolars, i entre la població ha oferit iniciatives culturals com a exposicions.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.