La Mancomunitat de l’Horta Sud col·labora amb en el repte solidari Camí a Madrid

La Mancomunitat de l’Horta Sud col·labora amb en el repte solidari Camí a Madrid a benefici de la Federació Espanyola de Malalties Rares

Cinc corredors, la majoria Guàrdies Civils, acompanyats per l’atleta professional de carreres populars Natacha López recorreran els 400 quilòmetres que separen Alfafar i Madrid.

La Mancomunitat de l’Horta Sud ha col·laborat amb el repte solidari “Camí a Madrid” organitzat per l’associació benèfica Verge del Pilar de la Guàrdia Civil de Paiporta i a benefici de la Federació Espanyola de Malalties Rares. En cinc etapes, cinc corredors, acompanyats per l’atleta professional de carreres populars Natacha López, recorreran els 400 quilòmetres que separen Alfafar i Madrid.


El president de la Mancomunitat, José Francisco Cabanes, ha acompanyat als corredors aquest matí en l’eixida a Alfafar i ha felicitat a tots els integrants de l’expedició per la iniciativa. “Enhorabona per aquest repte, us desitge que la travessia siga tranquil·la i que es recapte el màxim possible per a la investigació de les malalties rares“, ha explicat. En l’acte d’eixida van ser presents també l’alcaldessa de Benetússer i vicepresidenta de la Mancomunitat Eva Sanz, l’alcalde d’Alfafar Juan Ramón Adsuara i el tinent d’alcalde del Ajuntament de Paiporta Vicent Ciscar.


Per a participar en la iniciativa, empreses, institucions o ciutadania poden apadrinar qualsevol dels 400 quilòmetres que separen Alfafar de Madrid a un preu de 10 euros per quilòmetre. En aquest cas, la Mancomunitat de l’Horta Sud assumeix els 22 quilòmetres del recorregut que transcorren per la comarca.
L’organització del repte ha disposat a través de les seues xarxes socials en Twitter i Facebook tota la informació per a poder participar apadrinant quilòmetres. A més, ha obert una fila 0 de participació a través del compte bancari ES95 0049 5309 1228 1608 3592 del Banc Santander.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.