La Mancomunitat L’Horta Nord llança la campanya “La igualtat no és un mite” amb motiu del 8M

La institució vol terminar amb els mites sobre la igualtat

Amb motiu de la celebració del 8-M, Dia Internacional de la Dona, la Mancomunitat L’Horta Nord llança la campanya “La igualtat no és un mite”

Amb motiu de la celebració del 8-M, Dia Internacional de la Dona, la Mancomunitat L’Horta Nord llança la campanya “La igualtat no és un mite” durant les dos pròximes setmanes a través de les seues xarxes socials.

L’enquesta publicada pel CIS, el passat mes de gener, sobre la percepció de la igualtat i els estereotips de gènere, va posar de manifest l’existència de posicions escèptiques sobre les desigualtats de gènere.

Segons podem llegir en els seus resultats el 52% dels xics entre 16 i 24 anys dona suport a la idea que existeix una discriminació cap als homes. Este mateix estudi revela que la realitat és molt diferent i que la bretxa entre homes i dones continua existint.

Sota este pretext, la institució, tal com ha comptat el seu president, Fran López “hem volgut llançar esta campanya per a posar de manifest la situació real de les dones en la nostra societat i tractar de treballar de manera conjunta amb la societat per a revertir-la”.

La campanya s’inicia esta setmana amb un qüestionari a través de xarxes socials amb l’objectiu d’involucrar a la població en este camí per a desmitificar algunes de les informacions errònies que persistixen entre la ciutadania. Durant la setmana que ve s’aniran revelant dades que esclarisquen esta situació i reivindiquen estes desigualtats.

Esta campanya està en línia del compromís de la Mancomunitat L’Horta Nord per treballar per una igualtat real, i se suma al gran ventall d’accions llançades per la institució que tenen com a objectiu comú abordar esta problemàtica a través de la conscienciació i l’educació. Així es pot veure en altres accions com la recent campanya de Sant Valentí o les xarrades en els instituts dels municipis mancomunats sobre la prevenció i erradicació de la violència de gènere.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.