La Mancomunitat l’Horta Nord llança una campanya per a promoure les relacions sanes i respectuoses

Sota el paraigua “Amor del bo” la institució pretén oferir a models de relacions basades en la responsabilitat afectiva

Amb motiu de la celebració del dia dels enamorats, la Mancomunitat l’Horta Nord ha llançat una campanya de conscienciació. Per a acabar amb els mites de l’amor romàntic i promoure la construcció de relacions sanes i basades en la responsabilitat afectiva.

Sota el paraigua “Amor del bo” des de la institució pretenen oferir un model alternatiu de relacions basades en construccions igualitàries. Respectuoses i a través de l’amor propi. L’eix central de la campanya recau sobre la desmitificación de tres frases molt associades a l’amor romàntic i molt arrelades entre la societat.

Des de la institució proposen una revisió d’aquestes frases amb versions alternatives: “No pots viure sense tu” enfront de “No puc viure sense tu”. “Els que es desitgen, parlen per a evitar les baralles” enfront de “Els quals es barallen, es desitgen” i finalment “La responsabilitat afectiva ho construeix tot” enfront de “L’amor pot amb tot”.

El president de la Mancomunitat ha explicat com aquesta campanya s’alinea a l’objectiu de la institució per la igualtat real. “La construcció de relacions sanes basades en la igualtat i el respecte mutu són essencials en la prevenció i erradicació de qualsevol discriminació i de la violència masclista”.

La campanya, es dirigeix a la ciutadania general i es pot consultar en les xarxes oficials de la Mancomunitat L’Horta Nord

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.