La Mascletà d’Aldaia Una Explosió de Tradició i Emoció

Ahir al cinturo verd d’Aldaia, just al costat del teatre auditori ha tingut lloc la mascletà anual d’aldaia.

La localitat valenciana ha estat testimoni d’un espectacle pirotècnic sense precedents en la mascletà de clausura per a les Falles del 2024. 

L’acte ha congregat a una multitud entregada, que ha vibrat al uníson amb cada tro i cada destell de llum. Entre els presents, es trobaven també importants figures polítiques com l’Alcalde i el Regidor de Falles, qui s`han volgut perdre aquesta celebració tan significativa.

La prestigiosa firma Pirotecnia Valenciana ha sigut la encarregada de  deslumbrat a centenars d’espectadors amb un espectacle pirotècnic de nivell.A més dels espectaculars efectes visuals i sonors, la mascletà d’Aldaia 2024 ha estat acompanyada d’un impressionant fum taronja, que ha creat un ambient encara més El que ha fet encara més especial aquest esdeveniment ha estat el paper protagonista de les Falleres Majors, qui han estat les encarregades d’encendre la metxa que ha donat inici a la mascletà. 

La mascletà d’Aldaia 2024 ha estat molt més que un espectacle pirotècnic; ha estat la culminació de setmanes de treball i preparació, el punt final d’unes festes plenes de color, música i tradició .

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.