La Mostra de Jazz al Carrer d’Alzira celebra el seu 25 aniversari amb una aposta per les joves promeses

Aljazzira Jazz Club commemora els 25 anys des de la seua fundació amb una nova Mostra de Jazz al carrer que enceta la seua programació el dissabte 8 de juny.

L’estrena absoluta d’un encàrrec de la mostra per celebrar l’aniversari, interpretat per músics alzirenys vinculats al jazz i dirigit per Amadeu Adell. Dona el tret d’eixida a tot un seguit de propostes que inclouen sis concerts i la cloenda de la temporada Jazz i Cinema.

L’objectiu de l’Aljazzira Jazz Club en aquesta nova mostra és fomentar l’estudi i la pràctica musical creativa entre la infantesa i la joventut.

Per la qual cosa destaquen el concert de l’Orquestra de Jazz del Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València el 14 de juny. El concert de la Jove Big Band Sedajazz amb Rita Payés com a cloenda de la mostra el 15 de juny o el jazz per a xiquets i xiquetes dins del programa Jazz a Casa.

La resta d’espectacles contemplen el duo Maria Carbonell-Lucas Ibáñez. El Soffia Korak Dúo: “In a sentimental mood” i la projecció de la pel·lícula Dispararon al pianista de Fernando Trueba i Javier Mariscal. 

Des del consistori, valoren molt positivament la resposta de la ciutadania a cada nova mostra de jazz i esperen renovar l’èxit d’edicions anteriors.

Els escenaris que acullen la Mostra de Jazz al Carrer 2024 són la Plaça del Carbó. La Casa de la Cultura, la Plaça de les Germanies i Ca Belén i Juanjo, Ca Pupetes i Ca Claur en el programa Jazz a Casa. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.