La nova ciutat esportiva del Levante UD a la espera pel govern d’Espanya

L’Ajuntament de València reclama que el govern central agilitze la llicència per a la construcció de la nova ciutat esportiva del Levante. La regidora d’Espai Públic del consistori ha informat que l’ajuntament ja té tots els permisos per a la llicència i que es troben a l’espera d’un acord del consell de ministres.

Segons l’edil, es tracta “d’un mer tràmit” per el que no entenen este retard en la seua tramitació

Lucía Beamud ha detallat les gestions que s’han portat a terme des del consistori. Per activar la llicència de la nova ciutat esportiva del Levante, “de la mà i amb interlocució directa amb el club

La nova infraestructura, ha assenyalat la regidora, facilitarà els desplaçaments a les instal·lacions esportives del club granota. Atenent així mateix les demandes de mobilitat del veïnat, i “enriquirà una zona que requerix d’eixa urbanització i que ve a culminar altres projectes”. Com ara el Parc de Desembocadura. 

Per a la titular d’Espai Públic, “s’ha de donar-li la màxima agilitat possible, de la mateixa manera que l’Ajuntament va donar agilitat a este expedient.

La regidora s’ha referit a “altres projectes que han portat grans inversions per a València”, i que han comptat amb “l’agilitat” de l’Ajuntament en la seua tramitació, “la mateixa que el consistori li reclama al Consell de Ministres”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.