La nova edició del Tardeo a Alzira comença demà amb una actuació a la Plaça Major

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic llança de nou este divendres una nova edició del Tardeo a Alzira.

L’objectiu d’esta campanya és donar suport i promoure el sector de l’hostaleria com a motor econòmic fonamental per al creixement econòmic, així com la generació d’ocupació i l’atracció de turisme. 

Amb aquesta iniciativa, s’incentiva l’oci diürn per tal de dinamitzar el consum en els locals alzirenys. Els divendres de set de la vesprada a deu de la nit. També es dona resposta a la demanda de distintes generacions, gràcies a la varietat d’oferta musical i cultural. Els establiments adherits, que ja en són més d’una desena, organitzaran activitats de tot tipus i l’Ajuntament aportarà dos actuacions mensuals itinerant.

Des d’IDEA, es comprometen a publicar en breus el calendari amb tota la programació cultural i musical relacionada amb el Tardeo d’Alzira, de forma que els locals puguen organitzar la seua oferta.

Cal recordar que el ‘tardeo’ és una tradició espanyola que combina la cultura de la tapa amb l’ambient festiu i relaxat de les vesprades. És una forma única de gaudir de la gastronomia, la música i la companyia dels amics i amigues en un entorn distés. Des de l’Associació Empresarial d’Alzira asseguren que esta iniciativa, que es va suspendre a causa de la pandèmia, torna amb força per situar a Alzira en el mapa comarcal. 

Demà comença la primera vesprada de ‘tardeo’ amb l’actuació del DJ Tomàs Roig a la Plaça Major d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.