La Patacona repeteix com a meta de la cinquena edició de la Mitic Bike el 24 d’abril

Alboraia torna a ser escenari final de la carrera gràcies al seu entorn únic i els seus atractius turístics i esportius

La Mitic Bike by Mercedes Venz Valdisa, la prova MTB per etapes més important de València, finalitzarà a Alboraia el pròxim 24 d’abril. Ho farà en l’entorn únic de La Patacona, després de recórrer la part del Barranc del Carraixet que travessa la localitat.

Alboraia és ja escenari habitual en aquesta prova, en la qual l’Ajuntament d’Alboraia col·labora en cada edició per a garantir a través de la Policia Local la seguretat de les persones participants i d’aquelles que s’acosten a gaudir del pas de les bicicletes. En aquesta cinquena edició, La Patacona es posiciona com la meta de la tercera etapa que consisteix en 115 quilòmetres de recorregut i 1.650 metres de desnivell en partir des de Manzaneda i arribar al nivell de la mar.

En total, les persones que participen realitzaran 300 quilòmetres de recorregut i 6.000 metres de desnivell positiu acumulat, tot un camí repartit en 3 etapes (22, 23 i 24 d’abril) que inclou les vistes del pic Javalambre, l’horta entorn del Barranc del Carraixet i el paisatge marítim de La Patacona. L’esdeveniment reuneix participants de diverses províncies i nacionalitats, per la qual cosa no sols suposa “una cita important per al món de l’esport, sinó també per al sector turístic”, explica l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría. “Col·laborant en aquests tipus d’iniciatives no sols ajudem a reflectir un estil de vida saludable. També vam mostrar tots els tresors que el nostre municipi ofereix, començant per gaudir d’una bona orxata amb fartons a Alboraia en finalitzar la prova, de la mar i de la nostra meravellosa horta”, agrega el primer edil.

Entre els serveis d’aquesta prova experiència està el trasllat d’equipatges d’etapa a etapa, assistència mecànica, massatge post fique, concert de música i Brífing esportiu. Enguany, com a novetat, s’ofereix el servei geolocalitzadors per a seguir la prova en temps real i dues categories noves: Gravel i Ebike elèctrica. L’organització regala un mallot especial V edició i agraeix a patrocinadors, col·laboradors, entitats i voluntaris la labor de cooperació amb l’esdeveniment.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia