La Piscina d’Estiu de Burjassot obri, el dijous 13 de juny,amb els mateixos preus

Dijous que ve 13 de juny, tindrà lloc l’obertura de la Piscina d’Estiu de Burjassot. La Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez, que ja ho té tot preparat per a donar el millor servici a la ciutadania.

La piscina estarà oberta en horari general, de dimarts a diumenge, d’11.30 a 19.00 hores. En el cas dels dissabtes, diumenges i festius dels mesos de juliol i agost, l’horari serà de 10.30 a 20.00 hores.

Les reserves de les parcel·les podran fer-se, telemàticament, des dels dispositius mòbils de les usuàries i els usuaris. Esta temporada, també podran anul·lar-se les reserves fetes dins de les sis hores anteriors a esta. Igualment si s’ha de modificar la reserva, núm, d’assistents, etc. Es procedirà a la cancel·lació de la reserva i posterior lloguer amb els assistents i/o dades correctes. De manera automàtica, els diners de les entrades quedarà en el seu moneder virtual i, quan faça una nova reserva, se li descomptarà.

Les reserves hauran de fer-se a través de la pàgina web municipal, en este ENLLAÇ, seleccionant la parcel·la a ocupar i indicant les persones que la utilitzaran. Les reserves podran fer-se efectives com a màxim amb dos dies d’antelació i el pagament es realitzarà per internet en el mateix moment de realitzar-la. 

Per a poder accedir a les instal·lacions s’haurà de presentar el DNI, NIE o permís de conduir.

Les parcel·les es poden reservar amb tres modalitats: de matí, des de l’obertura de la piscina fins a les 15.00 hores; de vesprada, de 15.30 hores fins al tancament de la piscina i el dia complet, amb l’horari habitual de la instal·lació.

En el cas de no disposar de dispositius electrònics per a realitzar la reserva de les parcel·les, es podrà fer presencialment en la Piscina d’Estiu, en l’horari habitual d’obertura, amb l’ajuda del personal responsable.

El preu d’entrada normal a la piscina és de 2,30€ per a tot el dia. També es pot adquirir entrades per a horari només de matí o només de vesprada, a un preu de 1,60€. Les entrades amb preu reduït (menors donen 14 anys i majors de 60 anys) per a tot el dia tenen un preu de 1,70 euros, mentres que l’entrada reduïda per a l’horari únic de matí o de vesprada serà de 1,20€.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.