La Pobla Llarga inicia en abril una ruta gastronòmica anomenada La Pobla és Brava

A partir de demà dissabte 1 d’abril, 6 establiments hostalers participaran en aquesta iniciativa 

Amb la voluntat de promoure la nostra gastronomia des de l’Ajuntament de la Pobla Llarga anunciem que el dissabte 1 d’abril. Tindrà inici la primera edició de la ruta gastronòmica. La Pobla És Brava, a través de la qual diversos comerços hostalers de la localitat ens faran degustar el seu producte.  

Al llarg d’abril, els divendres, dissabtes i diumenge els bars “La entrà”, “El Tropical”, “L’Arizona”, “Els 4 Cantons”, “El Calderet” i “El Poliesportiu”. Participaran en aquest certamen i entraran en dos concursos. Un en el que optaran a 200€ per consumir al comerç local i serà atorgat per un jurat professional, compost per cuiners poblatans de renom. Un segon format pel jurat popular, on els bravers  participants entraran en un sorteig d’un bo de 60€. Per a consumir en el bar que guanye aquest segon concurs.

“Després de l’èxit de la Ruta de la Tapa, volíem continuar apostant per la gastronomia local“. Comenta la Regidora de Comerç Verónica Úbeda “després de diverses reunions amb els hostalers, arribarem a un consens en la realització d’aquesta ruta. De segur que serà beneficiosa tant per al comerç com per als poblatans i poblatanes i visitants. Ja que esperem es  creen sinèrgies positives i establir aquesta ruta en el calendari d’esdeveniments poblatans” afirma Úbeda. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.