La Pobla Llarga tornarà a viure aquest dissabte d’abril la Fira  de Llibres, La Pobla Artesana 

En aquesta VII Edició, la fira comptarà amb 44 estands de participació  

Des de la Regidoria de Comerç i Acció Cultural anunciem  que aquest dissabte podrem gaudir de la VII Fira de Llibres, Fira Artesana de la  Pobla Llarga.

Aquesta tindrà lloc a la plaça del País Valencià, al carrer Major i  al carrer Vall. Convidem a tots i totes les veïnes a eixir a gaudir de la jornada. 

Al llarg del dia, els comerços i artesans de la localitat podran mostrar i vendre als veïns i veïnes i a la resta de visitants. Tot el que tenen i el que poden oferir. A més es realitzaran diverses activitats d’oci, hi hauran activitats per als més  menuts i actuacions per a tots els públics. Entre elles rebrem la visita del  conegut Sr Tomaca que ens farà passar una vesprada molt amenitzada.  

A més a més, es realitzarà una recitació de poesia en homenatge a Matilde  Llòria i Vicent Andrés Estellés que tindrà lloc a la Casa de la Música a les 18.30h,  també tindrem la presentació dels llibres guanyadors dels certàmens literaris de  l’any 2023, la qual tindrà lloc a la Casa de la Música a les 19.30h. 

“Estem molt contents i il·lusionats un any mes amb aquesta Fira de Llibres de la  Pobla Llarga. Aquests esdeveniments locals donen molta vida al nostre comerç i a la hostaleria” comenta la regidora de Comerç i Turisme Verónica Úbeda.  “Any rere any superem totes les nostres expectatives en quan a participació.  Esperem que la jornada torne a ser tot un èxit i que visitants i participants ho  gaudeixen. A més a més, per a finalitzar el bieni de la taronja, es clausurarà  aquest mes d’abril es farà entrega d’un producte local per cada compra  realitzada als comerços participants de la fira” afirma el regidor d’Acció  Cultural, Josep Copoví.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.