La Policia de la Generalitat reforçarà el control d’aforaments en les grans superfícies Comercials

La Generalitat ha sol·licitat als i les representants de les principals associacions de centres comercials i grans superfícies que extremen les mesures de control dels aforaments per a previndre la propagació de la COVID-19, que en aquest moment estan fixats per l’autoritat sanitària en un 30% de la seua ocupació màxima.

Així li ho han traslladat la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, i el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, al representant de l’Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (Anged), Joaquín Cerveró, i la representant de l’Associació de Centres Comercials Ceetrus, Cristina Ros.

La titular d’Interior ha anunciat que la Policia de la Generalitat intensificarà els controls d’aquests establiments per a assegurar el compliment de la normativa. Bravo ha assenyalat que ara, després del tancament de locals d’hostaleria i restauració a les 17 hores, la Unitat Adscrita “redirigirà part dels efectius al control dels aforaments dels establiments comercials”.

La consellera ha assenyalat que totes les mesures tenen una fi dissuasiva i no coercitiu ni punitiu ja que “la majoria de grans superfícies estan complint amb la normativa que a cada moment ha establit Sanitat”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.