La Policia Local d’Alberic evita el robatori en un domicili i l’ocupació d’un habitatge

La primera setmana del mes de maig, la Policia Local d’Alberic va haver de dur a terme dos actuacions. Per a evitar el robatori en una casa del carrer Trasmuro i l’ocupació d’un habitatge buit

Pel que fa a l’intent de robatori, la matinada del dimecres 1 de maig la comissaria de Policia Local d’Alberic va rebre una telefonada que advertia de sorolls en una casa.

A l’arribada dels agents, estos van trobar un forat amb restes d’escombros i, a l’exterior de la vivenda, diferents mobles i electrodomèstics. La Policia Local va comunicar la detenció d’un dels dos individus a la Guardia Civil per al seu trasllat a dependències policials.

Respecte de l’intent d’ocupació, al voltant de les 14.00 hores del mateix dimecres 1 de maig. Es va comunicar per part d’un veí que hi havia gent intentant ocupar un habitatge buit. Agents de la Policia Local es van personar en l’edifici en qüestió per a identificar les persones ocupants i resoldre la situació.

D’altra banda, i continuant amb l’activitat de la Policia Local d’Alberic. El dimarts 7 de maig es va dur a terme una acció conjunta entre la Policia Local i la Policia Autonòmica. Per al control del transport de cítrics i altres fruits al municipi.

Durant la jornada, per a la qual es va comptar amb diferents medis terrestres i un helicòpter de suport, es va poder comprovar que tots els productes transportats estaven correctament identificats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.