La Policia Local d’Alzira avorta un intent d’ocupació il·legal d’habitatge

Durant la matinada del diumenge les patrulles de la Policia Local d’Alzira han dut a terme una actuació policial per a impedir una presumpta ocupació en la barriada de Sant Joan.

Sobre les 5 del matí del diumenge veïns del barri van informar sobre colps sospitosos en un habitatge contigu.

Des de la Central de Policia es va comissionar a les patrulles, que en personar-se al lloc van observar la finestra d’aquest domicili oberta.

En arribar els agents van trobar la porta tancada, de manera que van haver d’accedir a l’habitatge des del balcó contigu. En entrar van sorprendre en el seu interior dos individus. Una dona i un home de 24 i 26 anys respectivament, que havien accedit mitjançant escalament.

Seguidament, davant el presumpte delicte flagrant. Es va procedir a la seua detenció i després del preceptiu reconeixement mèdic va ser presentat en l’Oficina de Denúncies per a la seua posterior posada a disposició judicial.

La regidora de Seguretat, Gemma Alós, ha manifestat el seu agraïment a la ciutadania per la seua col·laboració. Que, junt a la ràpida intervenció dels cossos de seguretat, resulta determinant en l’èxit del treball policial. “Una vegada més els agents han impedit un delicte d’ocupació il·legal a una casa d’Alzira. Recordem que davant de qualsevol actitud o situació estranya  podem cridar a la Policia Local o al 112, per a denunciar i poder previndre futurs delictes”. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.