La Policia Local d’Alzira deté dos lladres en dos actuacions al llarg del cap de setmana

La Policia Local d’Alzira deté a dos individus gràcies a la col·laboració ciutadana. Un per robatori en l’interior de diversos vehicles i un altre per furtar un patinet elèctric.

En la nit del dissabte al diumenge passat es va rebre a la Central de Policia Local la telefonada d’una veïna que manifesta haver patit un robatori a l’interior del seu vehicle. La denunciant va comunicar que deia uns instants li havien fracturat la finestreta posterior del seu vehicle en l’avinguda Vicente Blasco Ibáñez

A més la mateixa persona va informar els agents que havia observat en els voltants de la zona on es trobava aparcada a un individu que semblava eixir de la part de darrere d’un altre vehicle i de manera que va donar compte a la Policia de la seua posició. Immediatament les patrulles es van desplaçar a la zona i van interceptar al subjecte en la plaça de la Generalitat. Mentre intentava desfer-se d’una bossa de plàstic amb diversos efectes que podrien haver sigut robats, per la qual cosa van detindre a l’home, per presumpte delicte de robatori. Posteriorment van localitzar quatre vehicles en el mateix carrer amb les finestretes fracturades.

També, durant la vesprada del dissabte i gràcies a la telefonada d’una veïna. Es va detindre a un altre home, per robar un patinet elèctric que es trobava lligat a un fanal del carrer Doctor Ferrán. Després de ser localitzat per la descripció facilitada va intentar fugir, sent finalment interceptat en la plaça Sagrada Família.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.