La Policia Local de Cullera estrena comissaria

La Policia Local de Cullera ja utilitza les noves instal·lacions del carrer Sueca, a l’entrada del municipi. En l’acte d’inauguració ha estat present el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, José María Ángel, director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, Juan José Figueres, cap de la Policia Local i l’alcalde, Jordi Mayor.

La nova Central de la Policia Local de Cullera ha acollit la inauguració de les noves instal·lacions amb els protocol·laris parlaments que han estat encetats pel cap del cos policial, Juan José Figueres, continuant pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta d’Emergències, Jordi Mayor, l’alcalde de Cullera i, per finalitzar, Toni Gaspar, president de la Diputació de València.

Una dependència policial que s’ha qualificat de la millor en el territori valencià.

Aquesta nova central, ubicada en un antic centre de diàlisi que estava tancat, està dotada de totes les infraestructures per a dur a terme la feina amb garanties.

La inversió d’aquest projecte arriba fins als 800mil euros, dels quals la Diputació n’ha aportat 300mil.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha recalcat el canvi de gestió en aquesta legislatura, per quan que a hores d’ara són els municipis els encarregats de decidir on van a parar els diners que arriben d’aquesta institució.

L’alcalde del municipi també ha valorat positivament la ubicació d’aquesta nova Central de la Policia Local de Cullera, que es troba en el carrer Sueca, just en l’entrada del poble, cosa que provoca una millor mobilitat dels agents per a dur a terme els serveis.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.