La Policia Local desconnecta 40 connexions il·legals a la xarxa elèctrica en Orriols

En total s’ha intervingut en més d’un centenar d’habitatges connectats fraudulentament

La Policia Local de València continua treballant esta setmana junt amb la companyia Iberdrola en la regularització de les connexions elèctriques fraudulentes al barri d’Orriols

Agents de la 6a Comissaria de Proximitat continuen controlant que no es produïsquen reconnexions il·legals. Després de la seua recent actuació en la qual van desconnectar 65 enganxaments il·legals. Ahir van intervindre en 40 enganxaments fraudulents que hi havia en 29 edificis del barri.


Les inspeccions es van iniciar a primera hora del matí d’ahir i continuan durant el dia de hui. Tres patrulles de la 6a Comissaria de Proximitat, juntament amb dos equips de la companyia elèctrica, han supervisat els emplaçaments que han registrat més defraudacions. Les intervencions s’han concentrat als carrers Pare Viñas, Sant Joan de la Penya i Duc de Mandas.


Un altre dels objectius d’esta actuació és regularitzar i evitar, en la mesura que siga possible, noves ocupacions que han ocasionat problemes de convivència a Orriols. La Policia Local de València continuarà realitzant estes inspeccions en el barri. On ja s’ha intervingut en més d’un centenar de connexions il·legals. Oferint l’assistència de Servicis Socials a totes aquelles persones que voluntàriament desallotgen immobles ocupats.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.