La Policia Nacional allibera una menor que exercia la prostitució en una casa de cites

La menor es feia passar per major d’edat

S’ha detingut a la propietària de la casa de cites i a les dues encarregades

Agents de la Policia Nacional, han alliberat una menor d’edat que exercia la prostitució en una casa de cites de València i han detingut a tres persones com a presumptes autores d’un delicte de corrupció de menors.

Les investigacions es van iniciar el dia 28 de setembre en tindre coneixement els agents de la possibilitat que una menor d’edat poguera estar exercint la prostitució en una casa de cites de València.

Els policies van realitzar una ràpida investigació donada la gravetat de les dades, realitzant un ciberpatrullaje a través d’internet a la recerca d’indicis de l’existència d’alguna jove amb les característiques de la menor.

Finalment els agents van centrar una casa de cites en la qual hi havia una jove que es feia passar per major d’edat, que efectivament era la menor a la qual buscaven, per la qual cosa ràpidament es va procedir al seu alliberament i posada a la disposició del Grup de Menors (GRUME).

També es va detindre tant a la propietària de la casa de cites, així com a les dues encarregades, totes elles per un presumpte delicte de corrupció de menors. Les dues encarregades van ser posades a disposició judicial, mentre que la propietària va ser posada en llibertat, per motius de salut després de prestar declaració, no sense abans ser advertida de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerida.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.