La Policia Nacional celebra el Dia dels Ángels Custodis a Alzira

Hui s’ha celebrat a la Casa de la Cultura d’Alzira l’acte commemoratiu del Dia dels Àngels Custodis de la Policia Nacional.

Un acte al qual han acudit els alcaldes d’Alzira, Algemesí i la Barraca d’aigües Vives a més de membres de corporació municipal i el Comissari, Cap de la Comissaria Alzira-Algemesí, Carlos Manuel García, qui ha destacat que aquest acte serveix per visualitzar la tasca que realitza la Policia Nacional, la col·laboració amb altres cossos de seguretat i el reconeixement a l’esforç.

Diego Gómez, Alcalde d’Alzira ha posat en valor la tasca dels membres de la Policia i ha aprofitar per tal d’agrair la seua dedicació i el treball tan important que han realitzat en temps de pandèmia.

Marta Trenzano, alcaldessa d’Algemesí ha volgut destacar la importància de poder gaudir d’una democràcia en la qual està inclosa la seguretat. També ha agraït als presents la tasca realitzada durant les festes patronals celebrades fa tan sols uns dies.

En l’acte s’han atorgat distincions a diferents entitats col·laboradores, condecoracions a agents de la Policia, Creus al Mèrit Policial i s’ha recordat als agents caiguts en acte de servici.

Comenta la notícia