La Policia Nacional desmantella un punt de venda de droga dedicat a la distribució de cocaïna i heroïna

Un home i una dona han sigut detinguts com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues

Tots dos haurien ocupat l’immoble situat al costat del qual residien per a usar-lo com a punt de venda

S’han registrat dos habitatges, en les quals s’han intervingut dues destrals. Un ganivet de muntanya, una defensa extensible, una daga, una navalla, un bastó estoc i més de 700 euros en efectiu

Agents de la Policia Nacional han desmantellat en la localitat valenciana de Torrent un punt de venda de substàncies estupefaents i han detingut a una dona i un home, de 26 i 38 anys respectivament. Tots dos d’origen espanyol, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues

S’han efectuat registres en dos habitatges, una en la qual realitzaven la venda i la qual havien ocupat, i l’altra en la qual suposadament residien. En aquestes s’han intervingut dues destrals. Un ganivet de muntanya, una defensa extensible, una daga, una navalla, un bastó estoc i més de 700 euros en efectiu.

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat -UDYCO- de la Comissaria Local de Torrent

Les investigacions, dutes a terme per agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat -UDYCO- de la Comissaria Local de Torrent. Es van iniciar l’any passat després de descobrir la possible existència d’un punt de venda de substàncies estupefaents situat en aquesta localitat.

Fruit de les primeres perquisicions, els agents van detectar un inusual tràfec de persones que es trobaven en els habitatges objecte d’aquesta investigació. Les quals, després d’un breu espai de temps, abandonaven el lloc ràpidament.

Finalment, els investigadors han dut a terme una entrada i registre tant en l’habitatge des d’on venien la droga, com del domicili en el qual residien, aconseguint confiscar dues destrals, un ganivet de muntanya, una defensa extensible, una daga, una navalla, un bastó estoc i més de 700 euros en efectiu.

Així mateix, els agents van detindre a l’home i a la dona com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Els arrestats, tots dos amb antecedents policials, després de ser sentits en declaració van quedar en llibertat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.