La Policia Nacional deté a cinc persones en un dispositiu desplegat en el barri de Orriols

1

Els agents han identificat a 194 persones i han inspeccionat 39 vehicles

A més, s’han alçat 27 actes; 24 per tinença de substàncies estupefaents i tres per possessió d’armes o objectes perillosos

Agents de la Policia Nacional han posat en marxa un dispositiu policial que va començar ahir a la vesprada, en el districte de Exposició, concretament en el barri de Orriols, per a reforçar la prevenció de delictes. En el primer dia de l’operatiu, els agents han detingut a cinc persones per infracció a la llei d’Estrangeria, han identificat a 194 persones i han inspeccionat 39 vehicles.

Aquesta vigilància se centra en la zona de Orriols, pertanyent al districte valencià de Exposió i té com a principal objectiu la prevenció i el manteniment de la seguretat ciutadana. En el desplegament d’ahir, els agents després d’identificar a 194 persones, han detingut a cinc homes d’entre 19 i 32 anys, d’origen magrebí, tots ells amb antecedents policials, per infracció a la llei d’Estrangeria.

A més, s’han inspeccionat 39 vehicles, tres establiments i s’han alçat 27 actes; 24 per tinença de substàncies estupefaents i tres per possessió d’armes o objectes perillosos.

Quant als efectius policials del dispositiu, han intervingut mitjans aeris, la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, entre elles la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR); la Brigada Provincial d’Estrangeria i Davanteres i la de Policia Judicial.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia