La Policia Nacional deté a un home després de furtar un cadell de chihuahua

L’hauria sostret de la porta d’un supermercat mentre el seu amo realitzava la compra

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a un home de 25 anys d’origen espanyol, com a presumpte autor d’un delicte de furt, després de pel que sembla sostraure un cadell de chihuahua a la porta d’un supermercat.

Els fets van ocórrer el 22 d’octubre, a la porta d’un supermercat del districte valencià de Trànsits, on pel que sembla es trobava lligat el cadell mentre el seu propietari feia la compra, el mateix, en adonar-se de la seua desaparició va posar el fet immediatament en coneixement de la Policia Nacional.

Després de nombroses perquisicions, els agents van aconseguir identificar plenament a l’autor dels fets, localitzant-lo i detenint-lo divendres passat. També van recuperar al cadell en perfecte estat, el qual va ser retornat al seu legítim amo que es trobava molt afectat per la pèrdua de la seua mascota.

El detingut com a presumpte autor d’un delicte de furt, amb més d’una vintena d’antecedents, ha passat a disposició judicial.

El propietari del gos ha agraït la labor policial materialitzant una felicitació en el llibre d’atenció al ciutadà de la Comissaria de Trànsits.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.