La Policia Nacional reparteix material sanitari donat per una farmàcia de València per a residències de persones majors

  • Els agents han repartit més de 6.000 productes de material higienicosanitari entre sis residències de València
  • Emmarcat dins del Pla Major Seguretat

La Policia Nacional dins del Pla Major Seguretat ha repartit més de 6.000 productes de divers material higienicosanitari donat de manera desinteressada per una farmàcia de València, el propietari de la qual prefereix mantindre’s en l’anonimat, i que han sigut repartits entre les residències de persones majors de València d’escassos recursos econòmics.

La Policia Nacional després de realitzar diverses gestions va organitzar la recollida i repartiment a principis de setmana de més de 6.000 productes higiènics-sanitaris donats de manera altruista per una farmàcia de València la destinació de la qual ha sigut les residències d’ancians de la capital del Túria amb escassos recursos econòmics.

Aquesta iniciativa de la Policia Nacional està dins del Pla Major Seguretat regulat per la Instrucció 1/2014 de la Secretaria d’Estat de Seguretat, de data 02 de Gener de 2014, dirigit a la prevenció i millora de la seguretat dels nostres majors, que com a novetat fonamental de la mateixa té caràcter i validesa permanent.

La Policia Nacional continua desenvolupant funcions d’aquest Pla Major Seguretat, acostant-se a les nostres persones majors, un dels sectors més vulnerables i que per tant requereixen una especial atenció.

Una de les missions encomanades a la Policia Nacional és la d’ajudar als ciutadans, vetlant pel compliment de les mesures adoptades en cada fase de la desescalada de l’estat d’alarma l’objectiu de la qual és protegir la salut i seguretat dels ciutadans i contindre el coronavirus.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.