La presentació de la suite simfònica ‘Genaro Palau’ inicia ‘l’Any de la Música de Torrent’

L’Auditori s’engalanarà per a acollir l’estrena d’aquesta peça, composta per l’autor torrentí Francisco Andreu i interpretada per la Unió Musical de Torrent

Aquest diumenge 30 de gener, a les 19h, l’Auditori de Torrent es vestirà de gala per a l’estrena de la suite simfònica ‘Génaro Palau’, una composició de quatre moviments de l’autor torrentí Francisco Andreu Comos i que interpretarà la Unió Musical, la qual repassa la vida i obra del pintor des del seu naixement fins als seus últims anys. “Amb aquesta peça posem el fermall d’or a les activitats de ‘l’Any Palau’, al mateix temps que iniciem el programa de ‘l’Any de la Música de Torrent”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.
En l’acte, presentat per Elsa Bresó, els membres de la UMT també interpretaran ‘Torrent. Imatges d’un poble viu’, obra del mateix autor que repassa la història del municipi des dels seus orígens fins a l’actualitat. A més, es farà lliurament d’un exemplar de la partitura de la suite a José María Goerlich Palau, net de Genaro Palau; les bandes de la Unió Musical i el Cercle Catòlic de Torrent; i, finalment, als representants del Conservori de la localitat.

Comenta la notícia