La Primavera Activa mobilitza la joventut d’Aldaia

Més d’un centenar de joves, organitzats per Gent Jove Aldaia, se sumen a Primavera Activa. Activitats juvenils basades en l’educació per a la participació, convivència i oci educatiu

Gent Jove Aldaia ha impulsat enguany la Primavera Activa, com una àmplia i diversa oferta d’activitats juvenils basades en l’educació per a la participació, la convivència i l’oci educatiu.

Durant els mesos d’abril, maig i juny, s’han dut a terme diverses iniciatives dirigides als joves amb l’objectiu de fomentar el seu desenvolupament. En el marc d’esta programació, es destaquen les següents activitats:

Iniciatives dirigides als joves amb l’objectiu

– “Viatja a Europa sense gastar”: amb una xarrada informativa on es brinda als joves l’oportunitat de descobrir les opcions gratuïtes que ofereixen els projectes europeus. Una bona ocasió per a conéixer les possibilitats de creixement i aprenentatge que existeixen en l’àmbit internacional.

“En marxa per la inclusió”: Amb visita a l’entitat HOGAR SI (Fundació BALSAS) amb el propòsit d’acostar als joves al context de les entitats socials i del voluntariat. Que lluiten contra la pobresa i l’exclusió social. Esta experiència permetrà sensibilitzar als participants sobre la importància de la solidaritat i la igualtat.

Taller de Manga: els amants del manga i l’anime s’han submergit en un taller dedicat a la creació de personatges. Tècniques de dibuix i narrativa pròpia del gènere. Serà una oportunitat per a desenvolupar la creativitat i compartir interessos amb altres joves apassionats per aquest art.

“Aprén a fer sushi”: taller culinari on els participants podran endinsar-se en els secrets de la gastronomia japonesa. I aprendre a preparar sushi de manera pràctica i divertida. A més d’adquirir habilitats culinàries, els joves aprecien i gaudeixen d’una part important de la cultura gastronòmica internacional.

Parkour: una disciplina urbana que combina moviments acrobàtics i destresa física per a superar obstacles en l’entorn urbà. Este taller promou el desenvolupament d’habilitats motrius, la superació personal i el treball en equip.

Naturexit: una proposta que convida als joves a gaudir d’activitats aquàtiques com el paddle surf i el kayak. Connectant amb la naturalesa, gaudeixen de l’entorn marítim i experimenten l’emoció d’estes pràctiques esportives.

115 joves ja han participat en les activitats de Primavera Activa

Un total de 115 joves ja han participat en les activitats de Primavera Activa, i encara queden emocionants propostes per viure. Un projecte il·lusionant que tancarà les seues portes el 24 de juny amb una jornada d’esports aquàtics a la platja de Cullera. On els joves podran posar en pràctica l’aprés i gaudir d’una experiència plena de diversió i energia positiva.

A més, el dimarts 20 de juny, a la terrassa del centre Matilde Salvador, es durà a terme una gran festa per a celebrar la fi de curs del Departament de Joventut.

Durant este esdeveniment, els alumnes dels cursos de la programació estable, així com els corresponsals i participants de les activitats del centre, tindran l’oportunitat de mostrar les seues habilitats i talents a través de balls, música i diverses exhibicions.

Esta celebració serà una representació de tot el que s’ha aconseguit des dels centres de joventut i una mostra del compromís de la joventut d’Aldaia amb la cultura, la creativitat i el creixement personal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.