La proclamació de la Regina de Fira i Festes obri el calendari festiu d’Alberic

La Proclamació d’Ainara Juan Fernández com a Regina de Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere d’Alberic ha encetat el programa d’actes que conformaran el calendari festiu de les pròximes setmanes al municipi. L’acte, que ha tingut lloc este dissabte 4 de juny al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alberic, ha comptat amb prop de 180 assistents d’entre els quals es troben veïnes, veïns i representants de diferents associacions locals.

Toño Carratalá, Alcalde d’Alberic, donava la benvinguda a Ainara Juan com a nova Regina de Fira i  Festes 2022, i s’acomiadava amb paraules d’agraïment d’Elvi García, Regina del 2019. “Estem ací per a dedicar este moment a la nova Regina de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere d’Alberic, i ara és moment d’agrair. Agrair a totes les persones que d’una manera o una altra ens ajuden a dur endavant un aspecte tan visible i tan important per a qualsevol poble com son les seues festes. Des d’este moment, Ainara comença a representar a tota la joventut d’Alberic, i és una grandíssima responsabilitat, però això no ha d’impedir-li disfrutar de la festa com la que més”, explicava l’Alcalde.

Ainara Juan Fernández afegia que amb este acte “donem inici a unes festes molt esperades per totes i tots. Unes festes que hem somiat durant dos anys i que per fi han arribat. Eixiu, eixiu al carrers a veure tots els actes que hem programat. Anem a disfrutar de la nostra Fira. Que es note que hem tornat”.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià      

Comenta la notícia