La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira organitza l’exposició FEM-ART 2024

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira organitza l’exposició FEM-ART 2024 a la Casa de la Cultura, una exposició de dones artistes alzirenyes comissariades per Cristina Saura.

Una mostra inclosa al programa Divulga’t i una  iniciativa de Joventut Alzira  que busca donar un espai als joves investigadors i artistes.

L’objectiu d’aquesta exposició, segons les paraules de Cristina. Es donar un pas més enllà i una oportunitat a totes les artistes alzirenyes. Que han volgut participar per tal que donen el pas d’exposar i de no tindre por de demostrar en el panorama local del que son capaces.

En el segle XIX, les dones en el món de l’art enfrontaven obstacles significatius a causa de normes socials restrictives. Limitades en accés a educació, exhibicions i oportunitats de carrera, les seues contribucions eren sovint menyspreades en comparació amb les dels homes. Malgrat això, algunes artistes van desafiar estes barreres i van aconseguir destacar-se. Encara que van enfrontar resistència i discriminació en el procés fins a arribar al punt en el que ens trobem ara.

L’Exposició FEM-ART remandrà oberta fins al pròxim 18 d’abril a la Casa de la Cultura d’Alzira, amb obres com ‘Els casil·licis’, una obra de Susana Nadal que tanca perfectament el fil expositiu englobant el fet de ser dona, artista i alzirenya.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.