La regidoria d’Esports d’Alzira ofereix classes gratuïtes de ioga i pilates

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa classes de ioga i pilates a l’aire lliure del 16 de juny fins al 31 de juliol. Les activitats es realitzaran al camp de Rugby Tomás Pardo de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar. Un cicle de classes gratuïtes per a gaudir de l’esport a l’aire lliure.

Cada dimarts i dijous, de 20:30 a 21:30 h, es realitzaran les classes de pilates a càrrec de José Tomás Córcoles, director de Pilates System. Estes sessions estan enfocades a la consecució d’objectius molt precisos, com puguen ser les patologies de columna vertebral o de la seua prevenció.

D’altra banda, els divendres de 20:30 a 21:30 h, es realitzaran les classes de ioga. Patricia Amada serà l’encarregada de transmetre l’essència del Krama Vinyasa Ioga, executant el moviment i la respiració en un mateix marc de temps, expandint la consciència de la ment.

Les places són limitades i per a inscriure’s a cadascuna de les classes cal demanar cita prèvia al telèfon 963 128 304.


El regidor d’Esports, Fernando Pascual ha destacat que “La pràctica d’estes activitats a l’aire lliure suposa una millora de l’oferta esportiva que contribueix als hàbits de vida saludables dels alzirenys i alzirenyes”. A més ha assenyalat que “Estes classes comptaran amb totes les mesures de prevenció i seguretat decretades per les autoritats sanitàries durant este període de desescalada”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.