La Reina d’Espanya destaca el treball de la Policia Local de València

Letizia ha participat en l’acte del 150 aniversari d’aquest cos de seguretat

La Reina Letizia, després de la cerimònia de lliurament dels Premis Rei Jaume I d’aquest 2020, ha visitat a un grup representatiu de la Policia Local de València amb motiu del 150 aniversari.

La monarca, durant l’acte, ha agraït als agents la labor que ha estat realitzant el cos policial durant aquests anys i ha destacat el treball que du a terme en l’actualitat.

A més de la presència de la reina també ha destacat l’assistència del ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos; el president de la Generalitat, Ximo Puig; l’alcalde de València, Joan Ribó; el regidor de Seguretat Ciutadana, Aarón Cano, i el Cap del cos de la Policia Local de València, José Vicente Herrera.

Durant l’acte, el Cap de la Policia Local ha entregat a la monarca una placa commemorativa i en record dels 150 anys d’aquest cos de seguretat de la ciutat de València.

Letizia ha finalitzat ressaltant l’especialització actual de la Policia Local en seccions com el grup GAMMA, Atestats, la Unitat de Drons, la Unitat de Convivència, la Mediambiental o la Unitat Canina.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.